Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol37/mj/1z6g4bmdi17r21g/belovelynagelskola.com/public_html/modules/blockcart/blockcart.php on line 158

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol37/mj/1z6g4bmdi17r21g/belovelynagelskola.com/public_html/classes/Blowfish.php on line 70
Be Lövely Nagelskola

En skola med dig som elev i fokus!

Vi satsar på kvalitet, flexibilitet och små grupper där varje elev får all tid och handledning som behövs för att lyckas med sin utbildning. Vi har både fasta och löpande kursstarter för att du ska hitta en utbildning som passar bäst för dig.

Vår nagelterapeututbildning är SEYF-godkänd och har varit det sedan starten 2015. Vi har idag även utökat vårt kursutbud med tandblekning, tandutsmyckning, permanent fransböjning samt vidareutbildningar inom nagelterapeut-yrket så som teknik-och dekorationskurser.

För mer information, vänligen läs på respektive kurs under utbildningar.